viernes, 24 de mayo de 2013

TAILÀNDIA

POIPET (FRONTERA CAMBODJA - TAILÀNDIA) -> KOH CHANG -> KOH WAI -> BANGKOK

Creuar la frontera Cambodja -Tailàndia va ser etern, un dia sencer per arribar a Koh Chang, illa muntanyosa on els taxibusos van bojos per les carreteres abruptes i el concepte d'illa paradisíaca es difumina entre els bars musicals que no et deixen dormir per la nit i les tendes de souvenirs.

Marxem a Koh Wai, una illa molt petita amb quatre bungalows a peu de platja, aigües turqueses i sorra blanca amb un toc de corall uns quants metres endins. Si!!!! aquí ens hi quedem uns quants dies... Deu dies de relax, meditació i peixets, quan ja sentiem que la illa se'ns quedava petita.. agafem els bàrtols i toquem el dos! (a la gran ciudaá!!)

Bangkok: Estrepitosa, moderna, extravagant, calorosa, cosmopolita i abarrotada.
Hem decidit viure més la ciutat, aparcar las motxilles, quedar-nos més dies de la mitja i viure com els locals en aquesta gran urbs asiàtica. 
A aquesta ciutat li agraden els extrems, dels gratacels més alts on l'imatge és lo primer, a les casetes més petites on ningú et mira malament, dels menjars més exquisits a tot tipus d'insectes fregits i dels quaranta graus ambientals als vint del "Skyline", el transport que efectua cada una de les seves parades davant d'un dels grans i diferents temples comercials, espais curiosos on cada dia passen centenars de peregrins, on tothom s'arregla, les dones s'han de tapar les espatlles del fred que fa i en comptes de deixar ofrenes se les enporten a casa. 
Deu ser una religió molt interesant perquè hi han temples per tot arreu i sempre estan plens.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario